Mi lesz 2012¡12¡21/22/23-án? Világvége? Hisztek benne?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 19:41
1/5 anonim válasza:
Ha mondjuk december 21-ére mondják, hogy világ vége, tuti, hogy nem lesz akkor. Vagy hamarabb, vagy később, mert senki sem tudja, mikor küldi le Isten a Fiát, hogy eljöjjön. Az is benne van a Bibliában, hogy akkor jön el, amikor éppen senki sem gondol rá. (És ha nem következik be a világ vége a "kiszámított" időben, akkor csak annyit mondanak, hogy "elszámoltuk". ) Hiszen már sokszor írták azt, hogy 2000-ben, meg olyat, hogy a nap csak milliárd évek múlva hűl ki, meg egyéb butaságok.
Nem akarok nagyon beavatkozni. De ez az igazság. :)
Szóval én nem hiszek benne.
2/5 anonim válasza:
Ez egy felfújt Média esemény szerintem,és az első kommenttel egyetértek.
3/5 anonim válasza:
Én még tavaly olyan olvastam hogy elmarad a 2012es világ vége! Az első válaszolónak igaza van,majd akkor lesz világ vége mikor senki nem számít rá! Egyébként 2036ra is mondják xD Nem tudják eldönteni mikor is akarják hogy vége legyen a világnak... röhejes..
5/5 anonim válasza:
3000rre nemmondják? Uristen, hát itt komolyan senki nemhisz benne, hát kár is, ez a rohejes.....Az igaz, hogy nem tudni mikor lesz, azt csak Isten donti el, na de nemlesz, blabla? mit gondoltok....Ebben a világban, ahol lopás, gyilkosság, csalás, prostitúcio, stb....van....ez Istennek jo? ilyen világ? Ha nektek így jó, élvezzétek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!