Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki él jobban? Az egyedülálló...

Ki él jobban? Az egyedülálló vagy a családos?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy a családos embernek ugyan annyi a fizetése mint az egyedülállónak. A családos 2 fizetésből él(parja is ugyan annyit keres) és tartja el a családját, 2 gyereke van aki után kap mindenféle kedvezményeket, családipótlékot.

Az egyedülálló egyedül fizeti a rezsit és minden mást.

2012. jún. 5. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a családos a családban szeretik,egymást akkor a családosnak a jobb. Ha nem szeretik egymást,akkor az egyedülállónak.
2012. jún. 5. 16:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy anyagilag ki áll jobban?
2012. jún. 5. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor,hát ha a családos embernek és a párjának a keresete összesen ugyan annyi mint a szinglié,akkor az egyedülállónak jobb,mert mínusz 2 gyerek. Hiába kapnak mindenféle kedvezményt;családit.
2012. jún. 6. 12:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy vannak olyan családok akik nagyon jól élnek pedig a ferfi dolgozik csak és ő sincs vmi magas beosztásban, egyszerű munkás. Mégis van fiatal autó, szép nagy ház.
2012. jún. 7. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Jah. Ezen már én is elgondolkoztam...
2012. jún. 7. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem olyan sok az a családi pótlék, ne aggódj. Ez nem tudom, milyen legenda, hogy ilyen-olyan óriási kedvezmények vannak, de hülyeség. Egyéb fekete úton pedig a szingli éppen annyira szerezhet pénzt, mint a családos - sőt, talán még kevésbé aggódik is a kockázat miatt, hiszen csak a saját megélhetéséért felel, nem hal éhen a család, ha bezárják.

Másrészt adott esetben a munkás is kereshet sokat (pl. vashulladék-telepről hallottam, hogy lehet sok mellékest szerezni), a nem dolgozó fél is csinálhat valamit (pl. varrás, vagy más otthon végezhető munka). De biztosan nem a kedvezmény.

2013. jan. 4. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezen felül örökölhet is az illető, vagy lehet egy kedves rokona, aki segíti.
2013. jan. 4. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!