Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen állat hangja?

Milyen állat hangja?

Figyelt kérdés

KB.olyan hangot hallok esténként,hogy az idegeim húzza.

Erdő van a házunk mögött,sok nagyon magas fával,avarral,stb.

Minden este,kb.7 óra utántól hallok villyogó ,nyafogó,pííí-hangot.

Minek a hangja ez?

Még csukott ablakkal is hallani lehet:(

Kiborít!

2012. jún. 4. 21:05
 1/5 meloka91 válasza:
100%
elottunk is van.. bagoly, ha van kisebb testu allatod ne vidd ki este mert elviszi a bagoly.. az en kutyamat majdnem felkapta tavaly.. visito hangja van ugye? nalunk egy csalad lakik.. tok jo sztereoban nyomjak
2012. jún. 4. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia! Jaja,ilyen idegesítően visító hangja van és már kibírhatatlan,az összes ablakot már becsutam nincs levegőm sem,semmi.

Tudsz /Tudtok róla babonát?

Amúgy nincs állatom.

2012. jún. 4. 21:28
 3/5 meloka91 válasza:
100%
multkor itt visitott vagy harom.. egyszer kozelrol lattam is, feher szinuvolt, hozzam ert a szarnya.. csorikam nem vette eszre h enis ottvok igy nem kapta fel a kutyam..
2012. jún. 4. 21:51
 4/5 meloka91 válasza:
100%
meg annyi h eluldozni nem tudod.. kb egesz nyaron visitani szokott.szornyu :(
2012. jún. 4. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos,nekem volt egy az ablakomban,évekkel ezelőtt,és azon a héten,pár nap múlva meghalt a nagymamám.szó szerint farkas szemet nézett velem a bagoly,mert ahogy beléptem a szobámba,szembe az ablak van és ott az abl.párkányban volt egy kb. 40-50 cm nagyságú.Azóta fóbiám van.

És ezért is készítenek ki a hangjukkal.

Nem tudom,nyáron a nagy melegben mit teszek majd....ablak nuku.

2012. jún. 4. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!