Ezt ki tudja első olvasatra elolvasni? Én tudom, de az ismerőseim nem. Ezt lehet, hogy hülyeségnek fogjátok tartani de nem annak szánom ( a szöveg lent)
Egy anlgaii etegyem
ktuasátai szenirt nem szimát melyin
serenrodbn
vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az
eslo és
az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees
össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.
Eennk
oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót
eszgébéen.
hú...de sokan írtatok:D akkor csak az én családom ilyen,hogy nem tudja elsőnek elsőnek elolvasni xD
nem értem mi benne a nehéz?
Ez egy ezer éves dolog már...
aki nem tudja elolvasni elsőre, annak olvasási gondjai vannak.
Eatvlolsam én is erlose, de ha ganbozsb faobrmán csüjerelk fel a btkkeüet akkor nhbzeeeb, hbáia vnanak ungazayok a svaazk eéljen és véégn, fleőg ha éelmrets savzak vnnaak evjlrete bünenk!
Gondolom ezt is mindenki elsőre értette, mondjuk így megnézve elég egyszerü :)
Egy angliai egyetem kutatásai szerint nem számít milyen sorrendben vannak a betűk egy szóban, az egyetlen fontos dolog, hogy az első és az utolsó betűk a helyükön legyenek. A többi betű lehet teljes össze-visszaságban, mégis probléma nélkül olvasható a szöveg. Ennek oka, hogy nem olvasunk el minden betűt magát, hanem a szót egészében.
Elsőre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!