Ti mit gondoltok Nayvaradrol?
Figyelt kérdés
Milyenek az emberek,az epuletek;egyszoval mit gondoltok Nagyvaradrol?2012. jún. 4. 18:34
1/5 anonim válasza:
Én ott születtem (Oradea)
Nem tartozik a kedvenc helyeim közé, amikor pár éve voltam ott, akkor elégé lepusztult környék volt, és csak Dacia, meg kosz és scmog fogadott, szal hát igen...
Jobb itt USA-ban, az biztos:))))
2/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszodat de az biztos h ne hasonlitsuk ossze az USA val de azota nagyon sokat valtozott csak a Koros part menten meg az utak is.
2012. jún. 4. 19:17
3/5 anonim válasza:
16 éves vagyok. Két éve gyűjtöm mindig a pénzt, arra, hogy elköltözzek innen Magyarországra, mert itt nagyon sz.ar. Nem maga a város, hanem az emberek mentalitása. Sok a bunkó, este főleg belekötnek az emberbe, főleg, hogy ha látják, hogy magyar.
4/5 anonim válasza:
Nekem ez a szulovarosom, szerintem okes es nem lepusztult.
5/5 anonim válasza:
De, le van pusztulva, nem is kicsit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!