Miért baj az, hogy régi? (zene)
Hát igen, nekem a másogik kedvenc zeném a Paradicsom meghódítása Vangelistől, ami szintén nem Billboard hot100-as, nem is metal, de ha jó, akkor a stílus sem számít.
Novarock jó volt. Vasárnap mentünk, Volt egy kis Mastodon, aztán Snakepitből Slayer, Nightwish és Metallica. A Slayer túl volt hangosítva, és összefolyt az egész, szerintem az összes szám ugyanolyan volt. Utolsó volt a Raining Blood, az egyetlen, ami igazán tetszett. Nightwish is még jobb, csak ez a nő nagyon lerombolja a Nightwish misztikus, depressziós hangulatát, túl vidám, és a hangja se tetszik nagyon, de zene jó volt és a sok piró is, legalább kicsit felmelegedtünk. Metallicán az Unforgiven alatt végig szakadt az eső, aztán gyorsan el is állt, de féltünk, hogy lefújják. Manson is a vihar miatt maradt el. Szeretcsére ezek a srácok nicsenek cukorból. Sokat szaladgáltak a snakepit körül, mindenkiből sikerült megfognom egy darbot :D A végén meg szereztem két pengetőt, az egyiket elcseréltem strandlabdára. Sajnos már nem olyanok mint 20 éve, de azért így is a legjobbak.
Na ez jó részletesre sikerült, remélem nem nagyon fájdítottam a szived.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!