Átverés a Zepter-Tesco nyereményjáték?
2010. 07. 31. 12:09
Ez a Zepter hivatalos kommunikációja?
Szedd össze magad, ember! Így nem írhatsz egy cég képviseletében! Irgum-burgum!
semmi gond nem lenne velük ha előre közölnék hogy termékbemutató. utána apró ajándék és ennyi, de nem ezt csinálják,
pár napja a Békéscsabai Maki nél megállított egy közvéleménykutató kávéfogyasztással kapcsolatos kérdőívet töltöttem vele majd kedvesen elkérte az adataim jelezte hogy pár válaszoló majd valószínű ajándékot fog kapni.
Eltelt két nap, csörög a telefonom, felhívtak hogy pár napja kitöltött kérdőívemet kisorsolták, (5000 emberből 50 et sorsoltak ki) és amelyik időpontban nekem jó fáradjak be a nyereménycsomagomért békéscsabára a gyulai ut 2 szám alá.
Bemegyek nagy boldogan, majd leültetnek egy teremben, gondoltam más embernek is a péntek 4 óra volt a jó.
mikor körbe nézek akkor látom hogy tele zepter feliratokkal a term, megjelenik egy csaj és szó nélkül belekezd a mondókájába a viztiztító fantasztikusságáról.
Én tudom hogy ezek jó termékek, csak én nem ezért jöttem, engem ÁTVERTEK ÉS BECSAPTAK, aztmondja a csaj hiogy nem így van hisz ad ajándékot majd nekem, MONDOM NEKI HALÓ NYERTEM EGY TERMÉKBEMUTATÓT AMIT TARTHATNÉK OTTHON IS ?
csaló hazug banda a békéscsabai és megtettem a szükséges jogi lépéseket is hogy ezt ne tehessék meg más emberekkel.
'
Na valaki,aki felfogja,hogy nem átverés!
Elmondanám,hogy a Bioptron lámpa nem gagyi,ahogyan egyesek mondják,hanem gyógyít.Ezt a gyengébbek kedvéért mondom,de úgy látszik hiába,ha valaki nem figyel.Senki nem mondja,hogy a gyógyszert el kell hagyni rögtön,de a készülék használatával jelentősen csökkenthető.Án is használom a három gyerekemnál és rengeteg gyógyszert sporoltunk meg.Az ajándékok nem 100Ft-sok,hanem mínőségi olasz konyhai ajándékok.De aki a kicsit nem becsüli,az a nagyot nem érdemli!!!!!!!!!
"A személyesen utcán vagy kórházban esetleg orvosi rendelőben készült felmérés is sokszor fénymásolt papírra készül és általában soha nem kerül feldolgozásra hacsak a kereskedői címlistába kerülést nem nevezzük feldolgozásnak.
Aztán kell egy ürügy amivel felhívhatom.
Ez az ürügy manapság általában az "Egyészségügyi felmérés".
2006-ban pl. két hónap alatt készíttettem 11.500db felmérést csak Budapesten, hogy menjen a szekér."
Idézet a zeptersecret c. könyvből [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!