Ez szerintetek is törvénybe ütköző?
Figyelt kérdés
Én mint DJ művésznévnek a DJ Axwell nevet használom. Azonban egyik nap neten egy srác leb@szott érte mert ilyen nevű ember van és ez személyi jog sértés. Szerintetek is? Lehetetlen olyan nevet találni ami még nincs hiszen sok ember van akinek ugyanaz a neve.2012. jún. 3. 22:36
1/4 anonim válasza:
Nyugi, semmi bajod nem lehet ebből! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is tudom, de csak azt mondogatta, hogy ne lepődjek meg ha jön a csekk feljelentésért meg nekem hogy esne ha valaki az én nevemben elkezdene pl verseket írni. Pedig ki tudja, lehet egy ugyanilyen nevű ember a verseivel lett sikeres :)
2012. jún. 3. 23:04
3/4 Vorosbenjamin válasza:
Mi a kersztneved? lehet ,hogy tudok pár jó névötletet.
4/4 A kérdező kommentje:
Keresztnevem Zoltán. Becenevem nincs, egyszerűen Zoli-nak hívnak. De most már mindegy. Ezzel a névvel tettem szert hírnévre. Ha megváltoztatom az nekem sok veszteséget okozna. Inkább így hagyom.
2012. okt. 18. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!