Az Egri csillagokban kik akadályozzák, illetve kik segítik a főhőst, Bornemissza Gergelyt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 20:18
1/3 anonim válasza:
Ha elolvasod a könyvet tudni fogod..Én olvastam,és tudom
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem holnapra kéne beadnom egy olvasónaplót,és nem találok sehol szereplők csoportosítását.Amúgy meg elolvastam,de már nem emlékszem rá annyira,főleg nem az ilyen jelentéktelen szereplőkre.Úgyhogy ha valaki lenne olyan kedves,írja már le nekem,nagyon megköszönném.
2012. jún. 3. 20:47
3/3 anonim válasza:
Nos, meglehetősen összetett a kérdés, mivel szinte az egész könyv arról szól, hogy kik segítik Gergelyt és kik akadályozzák...
Segítik:
Margit, a parasztlány
Dobó István
Cecey Péter és felesége
Gábor pap
Török Bálint
Mekcsei István
Milciádész az örmény fogadós
Sárközi a ragyás cigány
Cserhán a cigányvajda lánya
Akadályozzák:
A legfőbb akadályozó Jumurdzsák, de pl meg lehet itt említeni Altin agát is, akivel a Konstantinápolyba vezető úton futnak össze Gergelyék
hirtelen ennyi, remélem tudtam segíteni
további infó: olvasonaplopo.blogspot.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!