Mi a véleményetek arról, ha valaki az erkélyről kivágja a dinnyehéjját az utcára, miután megette a dinnyét?
Leragadt a középkorban...Akkor volt divat az ablakon/erkélyen át kihajigálni kaját meg sz.rt is (xD)
Amúgy: neveletlen, paraszt, tuskó.:D
17:45-s vagyok.Miért csak én lettem lepontozva?????????????
Mindenki ugyan azt írta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a szomszéd házba, negyediken 3 emó gyerek. szórakoznak, táncolnak az erkélyen. egyszer csak repülőt hajtogat és ledobja az egyik. utána zacskóban víz. aztán még egy, ami a postás biciklijének a hátsó kerekét épp elérte. aztán utána meggyújtottak asszem egy hajtogatott hajót. és azt LEDOBTÁK. bement az alattuk levő erkélyre. azon az erkélyen KI VOLT TEREGETVE és 2 kisGYEREK ült az anyukájával. Na, ezek után kur.va ideges lettem. Mert bár nem történt semmi maradandó, de mégis hogy az anyjába képzeli ezt? Az erkélyen a gyerekivel ülő nő nézelődött, hogy ez honnan jött, én meg megmondtam neki. Ha ez kell azoknak a neveletlen tuskó, bunkó, paraszt, roha.dék, pofával lefelé 2 méter mélyen a föld alá való kölyköknek, hát tessék. Múltkor az ott lakó csajék ( a 2 másik vendég volt) kiskertjét szépen "felástam" a motorommal xD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!