Ha volna lehetőséged rajzfilm szinkronhangnak lenni, milyen szereplő hangját személyesítenéd meg, milyen szereplő hangjának tartod alkalmasnak a hangod?
Én csak a FOXnak adnám a hangom...
De ott bármilyen karakternek. Sokféleképp ki tudom használni a hangom, változatos.
Mindenesetre, olyan személynek a hangja lennék, amely mindenféleképpen rajzfilmfigura. Erős férfi hangom igaz nincs, max kisfiú lennk, vagy lányosabb hangú énekes. Nőknek adnám a hangom. Erősebb jellegzetes az...
Mondjuk szivesen lennék egy szinkronszínésze egy kis rockcsajnak aki feltörekvő karrierjét ápolja. :D (Am nagyon jó a kérdésed, és ezért gratulálok, nagyon ott vagy) :D
Igaz, már kicsit régi a kérdés, de azért válaszolnék.
Én kb. olyan jellegű szereplőnek adnám a hangom, mint Cartman a South Parkból. Tehát tökéletlen antihős, akinek jó beszólásai vannak és egy "állat".XD
Mivel ezt a személyiségtípust általában fiú testesíti meg, lány létemre fiú lennék, de mivel alapjáraton is nagyon fiús a hangom (és egy kis rájátszással még fiúsabb lenne), ez nem jelentene akadályt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!