Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha volna lehetőséged rajzfilm...

Ha volna lehetőséged rajzfilm szinkronhangnak lenni, milyen szereplő hangját személyesítenéd meg, milyen szereplő hangjának tartod alkalmasnak a hangod?

Figyelt kérdés
nem konkrétat kérek, jellemek, szerepek érdekelnek, köszi
2009. júl. 1. 17:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a FOXnak adnám a hangom...

De ott bármilyen karakternek. Sokféleképp ki tudom használni a hangom, változatos.

Mindenesetre, olyan személynek a hangja lennék, amely mindenféleképpen rajzfilmfigura. Erős férfi hangom igaz nincs, max kisfiú lennk, vagy lányosabb hangú énekes. Nőknek adnám a hangom. Erősebb jellegzetes az...

Mondjuk szivesen lennék egy szinkronszínésze egy kis rockcsajnak aki feltörekvő karrierjét ápolja. :D (Am nagyon jó a kérdésed, és ezért gratulálok, nagyon ott vagy) :D

2009. júl. 21. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A jóindulatú, ámde kissé különc és szórakozott fiúét (ha lány lennék, lányét :D).
2009. júl. 21. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Valami Emos Sötétség nagyúr szerűség nek akarnám a hangom adni
2010. febr. 22. 23:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Igaz, már kicsit régi a kérdés, de azért válaszolnék.

Én kb. olyan jellegű szereplőnek adnám a hangom, mint Cartman a South Parkból. Tehát tökéletlen antihős, akinek jó beszólásai vannak és egy "állat".XD

Mivel ezt a személyiségtípust általában fiú testesíti meg, lány létemre fiú lennék, de mivel alapjáraton is nagyon fiús a hangom (és egy kis rájátszással még fiúsabb lenne), ez nem jelentene akadályt.:D

2010. dec. 31. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!