Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudok tanulni, edzeni mit...

Nem tudok tanulni, edzeni mit csináljak?

Figyelt kérdés

most tettem németböl középfoku elörehozott érettségit,még kell a szobeli is de egyszerűen nem tudok rá tanulni,meg semmi másra sem,2-3 honapja elkezdtem edzeni is,látszik is már valamennyire de erre sem birom magam már rávenni h edzek tovább

rohadtul elegem van már mindenböl,legszivesebben egésznap gépeznék és nem csinálnék semmit

ez tart már egy hete

ötletek h mit kezdjek magammal??

17 vagyok

2012. jún. 3. 16:26
 1/2 anonim válasza:

Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy kicsit tanulok, pihenek, tanulok, pihenek, és így úgy érzem, hogy legalább egy picit tettem érte. Ne hajtsd túl magad! A kevés is több a semminél.

Remélem segítettem! :-D

Vagy csinálhatod így is. :-)

[link]

2012. jún. 3. 17:13
 2/2 zusomJe válasza:

kb ennyi idős voltam én is, amikor rájöttem h rengeteg időt pazarlok a kockulásra, (CS, quake, warcraft, egyebek).

Függő voltam!

Egyik napról a másikra elhatároztam h leszokok és letöröltem az összes játékot. Fokozatosan nem ment volna.

A rengeteg felszabadult időmet ezek után csajokra, szórakozásra, kevés tanulásra és sportra fordítottam.

Ha most nem tanulsz rendesen, hanem kockulsz, akkor 30 évesen mikor a gyárban dolgozol a soron, majd erre a pár évre fogsz gondolni, h mennyire barom voltál.

2012. jún. 12. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!