Mit csinálnál, ha kiderülne, hogy Te soha nem fogsz meghalni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 09:46
11/20 Asmodeus válasza:
Azonnal felmondanám az életbiztosításomat! :)
12/20 anonim válasza:
Túlélni az utódaimat? A civilizációt? Az emberiséget? Az életet? A Földet? A Napot? És végül lebegni a nagy semmiben? uhhh! Tehát a halál megváltás? :/
13/20 A kérdező kommentje:
Ha abba beleőrülnél, hogy örökké élsz, akkor abba nem, hogy örökké halott vagy?
2012. jún. 3. 17:25
16/20 anonim válasza:
A halál más, arról nem tudunk semmit. Nem tudjuk, hogy van-e ott emlékezés, érzések, elme, ami gondolkodna - elvégre még senki nem jött vissza onnan. És mivel senki nem jött még vissza onnan, ezért valószínűleg nem lehet olyan őrjítő, mint a gondolnánk.
(Egyébként én vagyok az, aki elfilozofálgatott egész nap :) és arra jutottam, hogy végül is szerintem nem őrülnék bele, több a pozitív oldala, mint a negatív)
17/20 anonim válasza:
Ha ezt úgy érted, hogy minden szempontból halhatatlan lennék (nem fog rajtam golyó, sem kés), akkor biztosan élvezném, rengeteg lehetőség tárulna fel előttem. Valószínűleg megviselne, hogy túlélném a gyerekeimet, unokáimat, de vigasztalna a tudat, hogy ismerném (sőt felnevelném) a saját ük-ük-ükunokámat is. Szóval örülnék neki.
18/20 anonim válasza:
egész életemet ara forditanám hogy minnél töb csajt lefektesek :):):):)
19/20 anonim válasza:
Hát nem is tudom...
Először talán megnyitnám a csillagkaput, utána felrobbantanék egy napot, azután utaznék az időben, legvégül megnyitnám az Einstein Podálzki Hidat és elköltöznék egy párhuzamos Földre, ahol jobb az élet.
20/20 anonim válasza:
Örülnék. Én szeretek élni, szerintem nagyon szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!