Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket mennyire zavar...

Fiúk, titeket mennyire zavar ha egy lánynak miteszerei vannak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Valahogy ez az ami nem annyira néz ki jól. Még a pattanás az elmegy, az jobban tolerálható, de a mitteszert azt csak két naponta kinyomkodja az orrából, aztán alig van benne, neme gy nagy kunszt, még kozmetikus sem kell hozzá. Én férfi létemre kétnaponta szoktam fürdés után kitakarítani az orromról ezt a mocskot, és egész jól rendben van. Ez olyan alapvető higiénia, igényesség kérdés, mert tényleg nem nagykunszt rendben tartani. Amugy meg ha egykét kis fekkete pötty van az orrán, az nem probléma, eleve annyi mindig marad, de azért ne legyen orrnehéz a tengersok mitteszertől na.
2012. júl. 3. 09:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ezt aztán kifejtetted...

Nem tudom engem nem érdekel ha miteszeres, az jobban zavarna ha nagy pattanásai lennének, de ha csak miteszerek akkor no para. Gondolom te kamasz vagy, kinövöd.

16F

2012. júl. 3. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, és nem , F26 vagyok, és vannak ettől függetlenül mitteszerek, pattanások meg nem. De ez olyan,hogy a városi por, meg benzinfelhő, meg szmog, minden anyámkínja eltömíti az orrban lévő poórusokat, illetve ugye ilyen káni-kulában azért jobban izzad az ember, és a mocskos mitteszerek is szeretnek előbujkálni. Le kell őket gyalulni és kész, ápolatlan jelenség, idegesítőnek tartom. De hát ez van.
2012. júl. 3. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!