Mennyi idő amíg megkapom az új diákigazolványom?
Figyelt kérdés
az új chipes fajtáról lenne szó
az okmányirodában már voltam most az iskolában kell igényelni és befizetni az árát.
Mennyi idő múlva kapom meg?
2012. jún. 2. 16:06
1/4 anonim válasza:
Azt jelenleg senki sem tudja megmondani. Tudomásom szerint az új rendszerben még egyetlen diákigazolványt sem állítottak ki.
Kérj róla igazolást a suliban, mert hónapokba fog telni, mire elkészül.
2/4 A kérdező kommentje:
ez elég elszomorító de azért köszi a választ
2012. jún. 2. 20:32
3/4 anonim válasza:
A "soha napján kiskedden" illene erre a kérdésre a leginkább. Én is nagyon szeretném tudni mikor kapom meg az enyém mikor már április 2.-án leadtam és elküldték az igénylést, az igazolásom lejárt arról nem beszélve, hogy azt szinte sehol sem tudom érvényesíteni mert ugye a kedvezmények a diákigazolvány száma alapján járnak nem az igazolás száma alapján sajnos. Azzal biztattak a főiskolán, hogy akik decemberben igényeltek azok se kaptak. Elszomorító!:(
4/4 anonim válasza:
Én február végén adtam le és a múlt héten végre megkaptam. Szerintem most kezdték csak el a gyártását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!