Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kamilla virágot mivel lehet...

A kamilla virágot mivel lehet össze téveszteni? Ugayanolyan a virága csak nem kamilla.

Figyelt kérdés

2012. jún. 2. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:
nemtudom mi a neve de azt tudom hogy a kamilla csak ' vadabb' környezetben van pl erdõ .
2012. jún. 2. 11:45
 2/2 anonim válasza:

szia!

a Római Kamillával, amely szintén erős illatú, de másmilyen az illata, magas! elágazó szárakon nyilik a virága,a levélzete is különbözik az orvosi kamillától és talán nem olyan púpos a sárga közepe,mint a székfűé, hatóanyagai durvábbak, inkább állatgyógyászatban használható, úgy tudom rovarriasztó hatású, margarétának is mondják, és gyönyörű, hosszan virágzik, vázában is, réti margaréta!..én nagyon szeretem vázába tenni, elegáns tud lenni...

2012. jún. 2. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!