Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért? :/ (részletek lent. )

Miért? :/ (részletek lent. )

Figyelt kérdés

miért van az hogy egyáltalán nem érdeklõdnek irántam a fiùk pedig 15 éves vagyok 163 cm és átlagos testalaktú...sokan mondták már hogy szép vagyok,de.....

elõre is köszönom a válaszokat( lehetõleg értelmes válaszokat/ tanácsokat várok) :)

2012. jún. 2. 11:15
 1/4 A kérdező kommentje:
persze lány vagyok!
2012. jún. 2. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, őket kellene megkérdezni, irántam se érdeklődnek, pedig én már 18 vagyok. Ha sokak szerint szép vagy, akkor ilyenkor mindig a személyiséget hozzák előtérbe. Nekem eddig mindig a személyiségemmel kínlódtak, pedig semmi rosszat nem csináltam, meg lekezelő se vagyok.
2012. jún. 2. 13:15
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségedet!:)
2012. jún. 2. 18:43
 4/4 anonim válasza:

Ha küldesz képet megmondom, egyébként idővel majd benő a feje lágyuk. A 15 éves kor még eléggé fiatal, bár ugye ez szubjektív. Egyébként 18 éves korodra tuti lesz valaki aki majd "érdeklődik" irántad, ebben az életkorban már a fiú-férfiak egy része több szempontot is figyelembe vesz párválasztásnál(pl nekem 12 évesen a legmenőbbek, 14-17 évesen a legjobban megkerekedettek, 18+ óta csak "átlagos" testalkatú, ámde kedves, esetleg házias csajok-nők tetszenek). Ja még ami emlék eszembe jutott: gimi alatt minden csajnak volt egy két barátja, kivéve akik NAGYON el voltak hízva, szakálluk volt, illetve akik nem használtak dezodort. Kb ennyi a titok. :D Ha meg fiú mondta, hogy szép vagy, akkor neki szinte tuti, hogy bejössz, esetleg tegyél pár lépést felé(de ne nagyon, én p gimis gólytáborba menekültem a csajok elől, mert még féltem tőlük és ezért elmentem leülni egy többiektől távoli padra, erre odajön vagy 10 csaj, hogy segítenek beilleszkedni, hát én fejvesztve menekültem onnan)! :D

Üdv:

F/22

2012. aug. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!