Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jelent valamit az álmom?...

Jelent valamit az álmom? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
2napja azt álmodom, hogy összeveszek a barátnőmmel. Mindig máshol.(buliban, utcán stb..) Ez a második alkalom, de én biztosra akarok menni. Jelent valamit a dolog? Vagy mire véljem egyáltalán?
2009. júl. 1. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valami bánt a barátnőddel kapcsolatosan, vagy nem mondasz el neki valamit, vagy úgy véled, őt bánt valami, vagy valamit nem mond meg neked.

Az álmodnak abban az értelemben van értelme, hogy valami lelkiismereti dolog van, amin te tépelődsz.

Gondold át, lehet-e ilyen és ha valami van, akkor beszéljétek meg a barátnőddel. Az őszinteség fáj, de kifizetődő.

2009. júl. 1. 11:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) Am. van 1-2 dolog ami bánt, meg is beszéltük, de még mindig bánt. Méghozzá az, hogy nagyon közvetlen mindenkivel. Én vagyok hülye, vagy jogosan idegesít, hogy jóban van mindenkivel(pl van 1 srác, akire nagyon féltékeny vagyok, vele néha csörgetik 1mást telón. Ő azt mondja, h csak hülyéskednek, de engem bánt a dolog...)?
2009. júl. 1. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják a tudósok,hogy azzal álmodunk éjjel,amit nappal elfojtunk magunkban.Na ez nálad szerintem totál így van.

Add ki magadból.Mondd meg neki,hogy ez téged zavar.Meg fogsz könnyebbülni.

2009. júl. 1. 16:40
 4/4 A kérdező kommentje:
De megmondtam neki, h zavar a dolog, és meg is beszéltük. De továbbra is csörgeti(már régen is csörgették 1mást, aztán nem volt pénz a mobilján, most megint lett, és megint csörgetik egymást..) Holott, megígérte, hogy nem fogja. Mit csináljak vele? Üssem agyon, hogy észhez térjen?:S Vagy a gyereket agyaljam meg? Megmondtam bnőmnek, hogy mondja meg a gyereknek, fejezze be, mert letépem a tökeit.(ugyanis a gyerek csörgeti.. Nagyon kiidegel vele)
2009. júl. 1. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!