Hol lehet ingyenesen kiszámolni az ember IQ-ját?
Figyelt kérdés
Ha tudtok olyan oldalról, ahol ingyenesen ki lehet számolni, akkor annak örülnék.2009. júl. 1. 10:30
3/12 anonim válasza:
nekem 82:) a számolós rész nem nagyon ment:P
4/12 anonim válasza:
nekem 110 lett, de nagyon álmos vagyok, alig aludtam, úgyhogy lehet, hogy jobb lett volna...
16/L
8/12 anonim válasza:
Én itt néztem meg először az IQ-mat.
Nekem 120-125 jött ki mindig, úgy fél évenként csináltam meg, eddig háromszor, talán! :)
15/F
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem 95 lett. (16/f)
Azért bánom, hogy nem lehet megnézni a helyes válaszokat valamiképpen, mert néhány helyen nagyon érdekelne a válasz.
Egyébként nekem is számolósaknál volt a gond, most a nyáron teljesen leblokkolt az agyam, és hát az idő is kevés volt nekem. De hát ez van. Remélem lesz jobb is.
2009. júl. 1. 19:54
10/12 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a másikat is, ahol 120 lett... xD
2009. júl. 1. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!