Mi angolul ez a mondat?
Figyelt kérdés
Tükröm, tükröm mondd meg nékem ki a legszebb földön, égen?/ a vidéken?2012. jún. 1. 18:32
1/11 Jófej:D válasza:
Mirror, mirror tell me who the most beautiful on earth, the sky? /
Region?
2/11 A kérdező kommentje:
Hát, de ez nem rímel... nem tanulok angolul, de a hófehér és a vadászban mondják, az rímel...azt nem tudnád leírni?? :)
2012. jún. 1. 19:02
3/11 Jófej:D válasza:
Google forditóval forditottam ugyhogy nem 100% ban van így.
4/11 timi1999 válasza:
Tell me my mirror, my mirror who won the most beautiful land, égen?/on the country
5/11 timi1999 válasza:
Bocsi az égent nem forditottam le igy van:sky
6/11 A kérdező kommentje:
Bocsi , de ez sem rímel...a filmben azt értem, hogy úgy kezdi, hogy: Mirror, mirror...
2012. jún. 5. 17:29
7/11 anonim válasza:
Mirror mirror on the wall
Show the beautiest of all!
Ez így már rímel is! ;)
8/11 anonim válasza:
Az utolsó hozzászóló vagyok, kiegészíteném ezzel az előbbit: nem bizti, hogy ezt mondja a filmben, azt még nem láttam, de a klasszikus mondóka így szól, ahogy leírtam.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2012. jún. 12. 10:07
10/11 anonim válasza:
Mirror, mirror on the wall, who is the fairest fair of all?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!