Annyira szeretem inuyashat . Letezik olyan hogy nekem tetszik inuyasha, vagy csak nekem tunik ugy?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 16:04
3/5 Jakab Réka válasza:
szia én nekem is voltak ilyen érzéseim a részek alatt meg képe voltam csak azért hogy lássam egész nap a gép előtt ülni . meg az egyik barátnőmnek is tetszett . amúgy őszintén én úgy gondolom hogy ez nincs kor határozz kötve mert ha egy embernek tetszik a másik akkor ez van ez ugyan olyan csak egy másik sztori mivel ez egy anime figura és én csak annyit mondok hogy én néha sírtam is miaatta meg én a részek alllat beleszerettem
4/5 vroncsi00 válasza:
JakabRéka ezt szépen megfogalmaztad és kérdezö nekemmég most is ilyen érzéseim vannak :) a két testvért olyan jól rajzolták meg ^^ Inuyasha tüzes szenvedélyes és cuki míg Sesshomaru hideg titokzatok és gyönyörü,gyönyörü alatt szekszit értek :D
5/5 japcsimania válasza:
Nekem is tetszik, szóval.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!