Milyen iskola kell ahhoz, hogy rendőrnő lehessek? 14/L
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 12:52
1/3 anonim válasza:
Azt hiszem közép iskola után el kell menned tanfolyamra nem pedig egyetemre.
2/3 anonim válasza:
Pár éve még úgy volt hogy érettségi után lehetett felvételizni egy középiskolába. 2 éves volt akkor. Ha elvégzed akkor már rendőr vagy. Másik lehetőség, hogy érettségi után rendőrtisztire mész, annak elvégzése után tiszt leszel egyből. Kérdés milyen rendőr akarsz lenni, de ezt ráérsz eldönteni. Javaslom hogy középiskolának olyat válassz ahol van tesi tagozat. Ha már ezen túl vagy az sem baj, a lényeg hogy vedd komolyan a testnevelést. Meg minden mást is ha fősuliban gondolkodsz, mert jó pár pont kell hogy felvegyenek.
3/3 A kérdező kommentje:
Na akkor ezek szerint a rendőr kilőve..én is gondoltam hogy ahhoz jó kondi kell,de reménykedtem hogy anélkül is lehet..Elég kövér vagyok,68 kg. :(
2012. jún. 1. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!