Tovább küldöd a körleveleket és miért hogyan válogatod ki melyiket küldöd tovább?
Én is ki nem állhatom őket, de gondolom vannak fanatikusok is köztünk(ismerek is néhányat)akik továbbküldik:)
kíváncsi vagyok a legújabb b@romságokra, ezért írtam ki a kérdést :)
első! igazad van, meg eddig mindenkinek :D
Én is elolvasás nélkül kitörlöm. Hülyeség az egész... Most iwiw-en valami beteg kisfiúról való dolgot küldözgetnek (amit egyszer olvastam el azóta csak törlöm), mikor eszméletlen hülyeséget írnak...
Nani
Én néha egyet-egyet elolvasok,aztán jót röhögök,hogy mekkora hülyeségeket mennyi ember elhisz!
Amúgy nekem is agyamra mennek a hülyeségek, főleg azok h X évig szerencsétlen leszel,meghalsz stb. ha nem küldöd tovább! mekkora baromság. Már rég szerencsétlen halott lennék,amennyi ilyet már kaptam és kitöröltem :D
Érdemes időnként nézegetni ezt az oldalt,itt meg lehet találni a Magyarországi fiókokon belül keringő körlevelek többségét.És azt is kiderítik,mennyi igaz a sztorikból.Általában nem sok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!