Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elsős gyereknek mobiltelefon?...

Elsős gyereknek mobiltelefon? Véleményed?

Figyelt kérdés
Most megy a kislányom elsőbe,és olyan sokan kérdezték már tőlem hogy veszek e neki mobilt ... Megmondom őszintén hogy eszem ágába se jutott eddig,de a kérdések után elgondolkodtam rajta ... Szerintetek?
2012. máj. 31. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Azok után, hogy az egyik unokatestvérem már iskola előtt kapott laptopot (mikor se a betűket, se a számokat nem ismerte!!!), már nem lepődöm meg semmin.

úgy gondolom, hogy 6-7 évesen még nem kéne nekik mobiltelefon. nem fogod elengedni egyedül sehova, nem? akkor meg mégis minek? azért, hogy menőzhessen, és esetleg elvonja a figyelmét az órákról?

1-2 év múlva talán azt mondom, hogy oké - bár akkor sem fontos -, de most még ne. szerintem nagyjából elég lenne 4-5.-es korára venni egy telefont, mikor már tényleg egyedül császkál.

2012. máj. 31. 12:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen! Valahogy én is így gondolom ...
2012. máj. 31. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem felsőig ráér, most még nem kéne.

Ez a baj, hogy ma már lassan az óvodások kezébe is mobilt meg mindenféle kütyüt adnak.

2012. máj. 31. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:

felsőig??

az a baj tudod,hogy elsőbe nálunk is az osztaly 80%-ának volt.a lányomat meg kineztek mert neki nem volt.másodikban kapott.de a suliba nem lehetett korábban bevinni.most mar belehet,neha egyedül jön haza és akkor hivom egyböl.

2012. máj. 31. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Épp ez a baj, hogy ha ma már valakinek nincs ez meg az, akkor automatikusan lenézik érte.

Azzal viszont egyetértek végül is, hogy jó, ha el lehet érni a gyereket, és ő is el tud érni. Viszont erre a célra megfelel egy egyszerű, olcsóbb mobil is. Bár akkor meg azért szekálják, mert biztos "csóró".

2012. máj. 31. 13:09
 6/7 anonim válasza:
3-4-be már szüksége lehet rá , de szerintem még ne vegyél neki.. Az én kislányom is kért tölem 1. osztályban , mert hogy a "nagyoknak " már van. Én megmondtam neki , hogy majd pár év múlva. De a nagymamája vett neki egyet karácsonyra... Most 7.-es és nagyon el van kényeztetve.. Szóval szerintem ezért se...
2012. máj. 31. 17:17
 7/7 anonim válasza:
Szerintem egy alap olcsó mobiltelefont vegyél neki, sose tudni mikor szeretne elérni!
2013. febr. 15. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!