Volt már valaha valamilyen paranormális észlelésetek?
Figyelt kérdés
#paranormális #megmagyarázhatattlan
2012. máj. 30. 20:53
1/10 anonim válasza:
Én pár éve az ablakból egy bérház oldalán láttam egy kukac szerűséget felkúszni, majd eltűnni. Nem tudom mi volt az, nem voltak ott munkások, de nem is tűnt élőnek az a valami, de hogy hogy és mitől tudott "felkúszni" arról fogalmam sincs.
2/10 anonim válasza:
Ja, bocs az én voltam mikor horgásztam az ablakból ^_-
3/10 anonim válasza:
Tegenya :D És honnan volt akkora gilisztád? :O
4/10 anonim válasza:
Én azt hittem azt te akasztottad rá O_O
6/10 anonim válasza:
Tudod igazából a földszinten lakom o_O o_O o_O o_O
7/10 anonim válasza:
Gratulálok pont így kell szétoffolni és tönkretenni valamit,ennél jobban semmi ne sikerüljön az életben senkinek
8/10 anonim válasza:
ÚristN szétoffoltunk egy kérdést amire kemény 0 normális válasz érkezett. Én sztem megyek és megkorbácsolom magam.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom hogy ez mennyire paranormális. De a nagy mamámnál még régebben egy nap el aludtam (az egész szobába sőtt az egész lakásban nem volt egy darab lego sem). Aztán másnap reggel egy olyan lego figurát találtam a földön amien nem is volt nekem soha és nem is kaptam ezután soha sőtt nem is láttam.
10/10 anonim válasza:
9-es van rá bármi racionális magyarázat?
Kérdező neked volt ilyen észlelésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!