Van pénzem de nem merem elkölteni. Miért van ez? 16/L
Lehet egyszerűen azért van, mert most tudatában vagy annak, hogy elég sok pénzed van egyszerre és egyszerűen csak félsz, hogy elfogy. Van félretett pénzem és nálam is megvan ez a biztonságérzet, ezért nem szívesen nyúlok hozzá.
Nembaj, ha van valamennyi pénzed félrerakva, bármikor jól jöhet, ha rájössz, hogy "hopp, épp most szükségem lenne erre meg erre".
Viszont ne kuporgasd mondjuk évekig vagy nagyon hosszú ideig, ilyen fiatalon belefér, ha néha megveszel magadnak egy- két "luxuscikket".
Van valami, amit nagyon szeretnél megvenni, csak félted a pénzed, vagy egyszerűen megvan mindened, és ötleted sincs, hogy mire költhetnéd?
Egyébként vásárlási kényszere leginkább akkor van az embernek, amikor nincs elég pénze. Ha bőven van, akkor lenyugszik, kevésbé költekezik ész nélkül.
Havi 15 ezer? Az kicsit durva...
Egyébként meg én se vagyok költekező típus, mondjuk én egy év alatt jutok kb ennyi pénzhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!