Mi a különbség a punk és az emo között?
Elég sok.:) Kb. két teljesen különböző dolog.
A punk zenei stílus és szubkultúra. 70-es évek körül alakult ki. A punkok amit csak lehet, önerőből csinálnak, a DIY (do it yourself - csináld magad) elv alapján. Nem minden a külső és nem attól lesz valaki punk,hogy taraja van, de ha már úgy öltözik, akkor a ruháit is saját maga csinálja, átalakítja. Szerintem olvasd el A magyar punk történetét, a neten is fent van, nem hosszú egyébként. Valamint még idetartozó fontos fogalom az anarchia, de nem minden punk anarchista, és nem minden anarchista punk.
Az emokról nem sokat tudok... Átlagnál érzelmesebb emberek, a szemükbe lóg a hajuk...:DD És szerintem emok csak tinik között vannak, mert nem láttam még 40 éves emot, de punkot már többet is.
az emo-k érzékenyek, utálnak élni, sok bajuk van.. :|
a punk meg felállóhaj*__* xd amúgy punk-o nem tudom..
és az emo-k nem b.zik.. ezt kikérem magamnak-.- ><
ahhj-.- xd
szerelmi bánat, családi problémák, van amikor csak a barátokkal veszik össze az ember..
ahhaok. xd
már ezért a mondatért megérte megszületni-.- xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!