Melyikek a leghülyébb nevek a világon?
Figyelt kérdés
A véleményetekre vagyok kíváncsi.. és írjatok minél többet :D És ne "veszekedjetek" ha nem értetek egyet ha valaki beír egy olyan nevet ami másnak esetleg tetszik, mert ez szubjektív... előre is köszööm ^^2009. jún. 30. 15:33
3/29 anonim válasza:
Naaaaaaaaaaa! Elsőőő!! Most mit cikizeeel? :))))
Najó, csak vicceltem, remélem, nem Tódor vagy... ;)
Van pár béna név, de szerintem leggázosabbak azok a nevek, amik a vezetéknévvel együtt jelentenek hülyeséget, mint pl. a Végh Béla... szegény! :)
5/29 anonim válasza:
Zénó,Teofil,Lipót,Vendel,Koppány ez mind fura.Pláne az egyik ismerösöm neve Hüle Tibor.Ez se jobb!
6/29 anonim válasza:
Pina Viràg! Nem rég kaptam egy linket is, jokat mulattam rajta! Remélem nem baj, ha megosztom veletek! :)
7/29 anonim válasza:
Leokádia,Orália,Taksony,Soma,Anasztázia,Mercédesz....jujjj
8/29 anonim válasza:
Előzőekhez mondom, hogy unokatesóm Soma, a teknősöm pedig Zénó xDD
szerintem a Döniz...
10/29 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!