Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jelenthet-e valamit ha beteg...

Jelenthet-e valamit ha beteg vagy és elmész az orvoshoz elmondod a panaszaidat és ő utána még érdeklődik a párkapcsolatod felől (pl. : hogy meg van e még a barátod vagy hogy van e barátod) és utána még egyszer megkérdezi a panaszaidat?

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem erre a kérdésre te is tudod a választ, különben nem kérdezted volna meg. :) Persze, hogy jelent, mégpedig, hogy a doktorka rád van kattanva. Remélem, nem nőgyógyász... :P :) Azért csak óvatosan! Ha nem imponál ez az egész, akkor válts orvost!
2012. máj. 30. 08:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem nőgyógyász.Engem nem zavar a dolog még meg se lepődtem hogy megkérdezte hogy meg van e még a barátod.Csak rákérdeztem hogy mit jelenthet mer foglalkoztat a dolog.Válaszoltam neki rá normálisan hogy nincs erre megkérdezte hogy véget ért a szerelem és megint válaszoltam rá hogy igen és utána megkérdezte még egyszer a panaszaimat.
2012. máj. 30. 14:34
 3/4 A kérdező kommentje:
De akkor ö akar tőlem valamit?És ha akar akkor hogy jelezzem neki hogy én nem akarok tőle semmit, de úgy hogy ne sértsem meg,vagy azt hogy ha én is akarok tőle valamit?
2012. máj. 30. 14:54
 4/4 anonim válasza:
Sztem csak erdeklodott, hogy mi van veled. Tehat semmi xtra. Gondolom ismer mar vmennyire, nem most voltal elosszor. Ezzel nincs semmi. Nekem is van aki megekrdezi erdeklodesbol, de aztan semmi tobb.
2012. nov. 22. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!