Mi vegyek a barátnőmnek névnapjára, szülinapjára? Semmi ötletem
Figyelt kérdés
JAh, lány vagyok :D2009. jún. 30. 12:31
1/3 anonim válasza:
Írhattad volna, hogy hány évesek vagytok, milyen árban gondolkozzunk, esetleg, hogy mit szeret a barátnőd, mert így elég nehéz. Olyasmiket írok, amelyek minden alaklomra megfelelőek: plüssállatka (feltéve ha 14 alatt vagytok), gyertya, valami kerámia cucc, bizsu, bonbon, kozmetikai ajándékcsomag, valami sminkcucc, a barátnőd érdeklődési körének megfelelő könyv.
2/3 A kérdező kommentje:
18 évesek vagyunk, 1000-1500 ft körül gondoltam, de nem gond ha drágább mert akkor többet összedogjuk mert senkinek sincs ötlete. Ja és a csajnak mindene megvan...:S
2009. jún. 30. 13:25
3/3 anonim válasza:
Ha szereti a bizsukat, akkor vegyél neki valami szép nyakláncot, karkötőt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!