Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? H szerezem vissza...

Mit tegyek? H szerezem vissza a legjobb baratnoim szeretettet?

Figyelt kérdés

A legjobb baratnoim el kezdtek vlm durvan viselkedni es sertegetni engem en beszeltem veluk errol es azt mondtak h semmi bajuk sincs vlm de jo lenne ha meg valtoznek az emo stilusombol...(emo vok) de regen semmi bajuk se volt aval h emo vok es mst nm tuom mi utott belejuk ezzelott 3napja naon fel duhitettek es ki mondtam h vege de ok azt mondtak nkm h okk ha ezt en igy akarom de ok szerettek engem es soha ne gondoljak rajuk duvel es haragal inkabb gondoljak a sok szep emlekeinkre en azt mondtam h okk gondolni fogok az emlekeinkre is de a sok megbantasra is amit kaptam toletek es a tegnap mar annyira rosszul ereztem magam h 1verset irtam nkik h bocsassanak meg nkm azzert mert ki mondtam h vege de nm jott vissza ra valasz es el hataroztam h ma fel hivom telon mindketott es beszelek vluk h adjanak nkm meg 1eselyt?de mit tegyek h ha ok nm-et mondnak nkm?es sztetek ha igent mondanak es ujra el kezdenek vlm durvan viselkedni mit kelene tegyek?

Naon szeretem oket nkm rajtuk kivul nincsenek barataim

2012. máj. 29. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:

ne írj nekik levelet..

helyesírással ;)

2012. máj. 29. 13:21
 2/2 anonim válasza:
hogy érted h emo vagy? amúgy meg nem lehet hogy megbántottad valamivel őket? lehet hogy észre se veszed és bunkó vagy...
2012. máj. 29. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!