Ti, hogyan használnátok fel ezt az összeget?
Én biztos nem maradnék otthon. A barátnőmet (feltéve, ha jönni akar) vinném.
Mennyire beszéled azt a nyelvet, ahol eddig dolgoztál? Miért nem maradsz azon a munkahelyen?
Ha otthon maradnék leszögezném, hogy ez az én keresetem ez a jövőmre kell, nem adom, nekik is van. Esetleg beszállok a számlák fizetésébe. (Bár ilyen erőszakos szülők mellett, akik meglopják a saját gyereküket nem maradnék).
Úristen... Ilyen emberek vannak? Most már egészen komolyan sajnállak. :(
Szerintem, ha már albérletet szerzel lakj is benne, onnan már nem követelhetik a fizetésedet, mert nem adnak semmit cserébe, a felnevelés meg nem hivatkozási alap, csupán zsarolás lehetne. Így a holmidat sem kéne féltened tőlük.
A barátnőd elmentheti anyád/apád számát, így, ha megint zargatná, csak nyomja ki. A barátnőd biztos megérti a helyzetet és, ha megvárjátok azt az egy évet - és ő is akarja - szerintem húzzatok el a környékükről.
Azt megkérdezhetem, hogy a bátyáidat miért akarja kirakni? Eddig annyit leszűrtem, hogy uralkodni akarnak rajtad, irányítani és korlátozni. Ja igen és a pénzedre utaznak.
Hát nem tudom ebből mit lehetne kihozni, de szerintem minél előbb menj el, akkor sérülsz a legkevésbé.
És mikor mész legközelebb dolgozni oda ki? Kérvényezd, hogy külön adják a pénzedet kézbe vagy számlára, de csak neked! Mi az, hogy másnak adják, ami a tied? Ilyet fizetéssel nem csinálhatnak! Mi a garancia arra, hogy te megkapod? (Mint láttuk semmi).
Szerintem csak úgy szabadulsz meg, ha elköltőzöl lehetőleg minél messzebb és mented, ami menthető. Nem tudom hogyan viszonyulsz a szüleidhez, mit érzel, de ahogy ők viszonyulnak hozzád, az szerintem nem egy szülőhöz méltó viselkedésmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!