Mennyit keres egy pályakezdő CNC gépkezelő vagy programozó Budapesten és környékén?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 15:14
1/4 anonim válasza:
Ez nagyon változó!attól is függ hogy széria gyártásban, vagy egyedi(szerszám) gyártásban tudsz elhelyezkedni.az egyedi gyártásban szinte mindenhol ragaszkodnak több éves gyakorlathoz.a szériánál gyakorlatilag csak darabot kell cserélned-és zöld gomb.Ha van lehetőséged inkább még tanuld a programozást mert a gépkezelés rabszolga munka.ha mégis gépkezelő akarsz lenni mindenképpen ragaszkodj a min:200000, nettóhoz.egy aktív CNC marós írja ezt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! Több programnyelvet is tudok programozni (Siemens,NCT 90, 104, ) Országos versenyen is elég jó helyezést értem el, nem lenne velük úgy érzem gondom és megállnám a helyem a gyártásban! De egyszerűen sehova nem
tudom beadni a jelentkezésemet , mert mindenhol kérnek 2-3 év tapasztalatot még gépkezelésben is !!
2012. máj. 30. 23:56
3/4 anonim válasza:
ugyan ez a helyzet velem is.Most végeztem el, és kb ki lehet törölni vele, mert mindenhol gyakorlatot kérnek. Örök kérdés marad, hogy hogy legyen az embernek gyakorlata, ha nem veszik fel sehova
4/4 anonim válasza:
Sehova, ugyanis kezdőket nem alkalmaz senki.Kivétel a tiszteletnek.:)Én tudok egy helyet ahova lehet felvennének ,de az Kiskőrösön van.Ja és Fanuc-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!