Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Figyelem 18 kortol milyen...

Dkov06 kérdése:

Figyelem 18 kortol milyen segitseget lehet erni ha mongyuk befejezem az iskolat es nem tudok hol lakni es nincs munkam?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon semmit, itt el lehet ballagni a híd alá..kb...
2012. máj. 28. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:
kérdezö pedig külföldi szakmám lene
2012. máj. 28. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Én válaszoló voltam, de lényegtelen..xD

Te vagy a kérdező...

2012. máj. 28. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen külföldi szakma?
2012. máj. 28. 23:09
 5/6 A kérdező kommentje:
angliaba vegeznem az iskolat hat eszt nem tudom mert dolgot tanulok ::::::::: Media szakacs de ha maradnek akkor szineszkedni tanulnek igy lene 3 dolog
2012. máj. 29. 13:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezzel azt akartad mondani, hogy médiára szakosító, vagy vendéglátói iskolában tanulnál?

Ha színész akarsz lenni előbb-utóbb, a legjobb, ha statiszta szerepeket vállalsz(belföldi forgatásokra) és csatlakozol egy színtársulathoz, de az sem árt, ha nyelveket tanulsz.

Egyébként színészetből max. úgy tudnál megélni, ha színművészeti egyetemen tanulnál tovább, de ehhez sokat kell fejlesztened pl.: a helyesírásodon.

Külföldön szakácsként akkor lenne esélyed elhelyezkedni, ha szakács okj-s végzettséget szereznél és néhány évig szakácsként dolgoznál belföldön.(külföldre jól jöhet egy vendéglátói szakközép és idegen nyelv)

Segélyt, ilyesmit úgy tudom min. 6 hónapos munkaviszony után kérvényezhetsz, így ez gondolom felejtős.

2012. aug. 4. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!