Figyelem 18 kortol milyen segitseget lehet erni ha mongyuk befejezem az iskolat es nem tudok hol lakni es nincs munkam?
Én válaszoló voltam, de lényegtelen..xD
Te vagy a kérdező...
Ezzel azt akartad mondani, hogy médiára szakosító, vagy vendéglátói iskolában tanulnál?
Ha színész akarsz lenni előbb-utóbb, a legjobb, ha statiszta szerepeket vállalsz(belföldi forgatásokra) és csatlakozol egy színtársulathoz, de az sem árt, ha nyelveket tanulsz.
Egyébként színészetből max. úgy tudnál megélni, ha színművészeti egyetemen tanulnál tovább, de ehhez sokat kell fejlesztened pl.: a helyesírásodon.
Külföldön szakácsként akkor lenne esélyed elhelyezkedni, ha szakács okj-s végzettséget szereznél és néhány évig szakácsként dolgoznál belföldön.(külföldre jól jöhet egy vendéglátói szakközép és idegen nyelv)
Segélyt, ilyesmit úgy tudom min. 6 hónapos munkaviszony után kérvényezhetsz, így ez gondolom felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!