Kb mennyit keres Pesten egy biztonsági őr, egy átlagos boltban illetve egy plázában?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy kb mennyit lehet keresni Pesten, biztonsági őrként. Melyik üzlet fizet jobban és melyik a kényelmesebb?2012. máj. 27. 22:01
1/3 anonim válasza:
egy átlagos boltban kevesebbet keres, mint pl. egy plázában, a hely adottságai pl. veszélykategóriája számit, mindenképp mérvadó! a fizetés, az összeg nem publikus, nem nyilvános!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem lettem okosabb, de köszi.
Nem publikus??? Ezt nem értem :) Nem egy államtitokról van szó csak egy szakma fizetéséről és arról sem pontosan, hanem egy becsült összegről.
2012. máj. 29. 14:41
3/3 anonim válasza:
Publikus... Ha az órabéreseket nézzük, a plázákban stb helyeken, pl a Civilesek a gyógyfürdőkben 450 ft/órában vannak jelenleg, a Sectorosok tavaly 450-ben voltak, de év végén levitték 410-re, idén nem tudom, hogy a minimálbérhez képest igazítottak_e a fizukon, az Aqua worldben Szentgyörgyék 480 ft-ban vannak, tehát elmondható, hogy a 450_500 ft körüli a jellemző, nettóban. Itt a hóvégi fizetés a ledolgozott órák számától függ, nincs betegszabadság, táppénz, fizetett szabadság többnyire, ha nyaralni mész egyszerűen annyival kevesebb lesz a havi pènz. Vannak sokan, akik előre meghatározott 100000 ft körűli fix bért kapnak, de ez is teljesen változó, munkahelytől függ. Pl. a kidobóemberek biztos nem havi 80at kapnak. Vagyonőr kategóriába tartozik még a recepciós, és a portás is, idegen nyelvtudás és helyfüggő minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!