Min tudnám hallgatni a fejhallgatómat? Több lenn.
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy fejhallgatót. Csak a a gond hogy nem tudnám mihez használni. Vagyis a telefonomba nem megy bele a kimenete mert a telefonom kimenete másmilyen. Az mp3 lejátszómnak meg kicsi a memóriája. Én gondoltam olyanra hogy Ipod vagy Iphone. De nem tudom, hogy ezeket ki tudnám e hallgatni, vagy egyáltalán érdemes-e egy fejhallgató miatt venni. Kérlek segítsetek ötleteket adni mit tudnék csinálni. Köszi előre is.2012. máj. 27. 19:46
1/1 anonim válasza:
Ha már veszel fejhallgatót, vegyél olyat, ami jó a mobilodhoz. Valószínűleg lehet a telefonodnak megfelelő márkájú boltban kapni. Vagy ha már kinéztél egy bizonyos darabot, vehetsz csak szimplán átalakítót, amit tudsz használni egy normális fejhallgatóval, bár az kicsit macerás. Ipod drága mulatság, de ahogy gondolod. Az Iphone helyett meg ha már mobilt veszel, vehetsz Androidosat is, ami megfelelő csomaggal akár még jobban meg is éri. Na persze ez már egy másik kérdés, hogy ki melyiket favorizálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!