Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell "építkezni"?

Hogyan kell "építkezni"?

Figyelt kérdés

Van egy tanyánk, pár hold, meg két omladozó épület és egy rakás tégla meg dzsumbuj. A barátnőmmel szeretnénk épiteni egy KICSI bunki szerűséget, de mi oda nem mennénk be.........szoval vmiért akarunk épiteni egy kb. csirkeólszerűséget a tanyánkon a dzsumbuj közepén. Mielött megkérdeznétek h elment az eszünk v mi, mondom, h erről senki nem fog tudni, mert ez titok, de megengednék, mert az az épület már semmire sem jó, meg úgyis csk omladozik, szoval a kérdés az h hogyan kell építeni, mármint pontosan kikeverni a maltert(?) ? azt tudom, h kell hozzá cement, homok meg víz, de milyen arányban? vagy miből mennyi? és hol lehet kapni cementet? mekkora zsákban(?) és az a baj, h mi falusiak vagyunk és csak a közeli városban lehet kapni ( milyen boltban?) és remélem lehet kapni kb. olyan 10-15 kilósat is, mert ugye busz....................................................................

légyszíves NE nézzetek hülyének, csak olyanok válaszoljanak, akik segíteni szeretnének és nem leszólni........és bocsi, h ennyi kérdést írtam és a helyesírási hibákért is :)

2012. máj. 27. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

II. A következő építési tevékenységek – az

I. és III. fejezetben foglaltak kivételével –

bejelentés alapján végezhetőek:

3. siló, ömlesztett anyag-, folyadék- és

gáztároló építése,

4. a 100 m2 vagy annál kisebb bruttó

alapterületem és 4,0 m vagy annál kisebb

építménymagasságú, huzamos emberi

tartózkodásra nem alkalmas vagy nem

emberi tartózkodásra szolgáló építmények

(pl. állattartási építmény, vadetető,

árnyékszék, állványzatok) építése,

Privátban megsúgod, hogy mire kell? Én is kíváncsi lettem.

2012. máj. 27. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Szóval ezt csak be kellene jelenteni.
2012. máj. 27. 20:56
 13/16 A kérdező kommentje:

úgy tűnik:(

akkor köszi mindenkinek:)

a "terv" elfelejtve........................

2012. máj. 28. 10:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj csak, nem számít az! Úgy sem nézi senki, hogy te most mit kalapálsz a semmi közepén, szóval én biztos hogy megcsinálnám.Privátban írd már le hogy mire kell, utána kérdezhetsz tőlem is valamit.Mert tényleg nem tudom elképzelni, hogy mire kell egy ekkora hely, ahova még egy ember sem tud bemenni és azt mondod, hogy nem füvet akarsz/akartok benne termeszteni.Légyszi
2012. máj. 28. 15:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekemis! Nekemis! :)
2012. máj. 28. 17:37
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: Ülj le, egyes!
2012. máj. 28. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!