Mit tegyek ahhoz hogy az emberek higgyenek nekem? Van értelmes magyarázatom arra hogy mi van a halál után!
Nem azt kell bizonyítani amit elhisznek az emberek, hanem azt amit nem!
Pl nekem senki ne bizonygassa, hogy a telefonnal telefonálni lehet. De ha valaki azt mondja, hogy a telefonnal lehet tojást sütni, akkor azt be kell bizonyítani. És ha sikerül akkor már én is elhiszem, hogy lehet tojást sütni a telefonnal.
Hát az én célom az hogy tudassam az emberekkel az igazságot , mert minnél többen tudják annál nagyobb spirituális erő lessz a földön , Amit tudni kell : eddig megtévesztés áldozatai lettünk , de az igazság az hogy a halál után a lelkünk látja a gazdatestének halálát (búcsúzás) amit később egy utazás követ egy úgynevezett sugárúton ,(bolygók között párhuzamos dimenzio) amikor az alagút végén eléred a fényt és akkor megszületsz egy másik bolygón (világban) ... ez minden fajnál így van
A pokol pedig nem létezik !!!!
ha ezt már elég sok ember tudja akkor meglátogatnak minket a jóságos földönkívüliek , és bevesznek a galaxisok szövetségébe !!!!
Erre a dokumentumra az életemet esküszöm ha valaki bebizonyítja nem igaz akkor én a halálommal fizetek érte ,
A Hazugságvizsgálóval is szeretném személyesen közölni!!!!!
Kedves KaszaAntalZsolt!
Ha valóban ilyen tudással rendelkeznél akkor nem kérdeznéd ezt! Mindenki abban hisz amiben szeretne! A Lélek viszont valóban létezik és elhagyja a testünket, és még a legkomolyabb műszereinkkel sem láthatjuk ezt. Én csak ezt tudom bizonyítani értelmes magyarázattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!