Akik 8 általánossal helyezkedtek el?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. A középiskolát otthagytam, most munkát keresek. Ti hol helyezkedtetek el? És havonta mennyit kerestek? Amúgy OKJ képzést majd elvégzek 1 év múlva.2012. máj. 27. 03:21
1/4 anonim válasza:
8 általánossal jelenleg a Müller logisztikai központban hajtják ki a belem havi 15 napon (többet nem lehet dolgozni) óránként 470-ért, havonta 50 ezernél többet nemigen fizet. Ráadásul napokon belül megszűnik. Másikat meg nem találok, még hasonlót sem... 8 általánossal el lehet menni prostinak, vagy tovább kell tanulni, más lehetőség nincs. 17l
2/4 anonim válasza:
Gyárakban simán el lehet menni. Gyere hozzánk. Én mondjuk többel vagyok itt mint 8 általáos, de ugyan azt végzem amit ők. és néha többet is kapnak mint én. ez van ezt kell szeretni. ha jönnél hozzánk akkor olyan hejed lenne jelen állás szerint legalábbis, hogy akár nyugdíjjba is mehetnél innen. Szakmunka nincsen betanított meló van kb 5 perc alatt ráérzel. ciki nem ciki itt gyakorlatilag az egyetlen hely ez. Ez van én se szeretem bár a fizetésem közel van a 100hoz néha fölötte is.
3/4 anonim válasza:
Egy középkorú férfi ismerősöm kórházban betegszállító 8 általánossal.
Minden más ismerősömnek van szakmája, de sokan olyan helyen dolgoznak, ahová nem elvárás, pl. futószalag mellett, bútorokat pakolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!