Mi volt a legfurcsább hely ahol kakiltál életedben?
Figyelt kérdés
otthoni wc-n kívül!!!!2012. máj. 25. 16:03
2/7 anonim válasza:
olaszországban... ott olyan wc-k voltak.. nem csésze volt, hanem tálca, apró lyukkal... Ennél furábbat én még nem láttam.
Ja és hasmenés..
3/7 Vree válasza:
Gellért Hotel mosdójában a mosdókagylóba. Bekéredzkedtem kerékpártúrán egy kis vizet kérni, és kifelé menet megláttam...Ott volt ő, telt volt és gömbölyű...Nem bírtam magammal, letoltam a gatyám...
Ilyen sztorikra gondoltál? :D
5/7 anonim válasza:
kislánykoromba kukorica földön:D
6/7 anonim válasza:
kalandpark egy kötélről lógva nomeg a nagy franc kidugtam a trabi ablakán a lukam oszt go
7/7 anonim válasza:
Egyszer nagyon kellett, de foglalt volt otthon a wc. Nem bírtam tovább, lementem a pincébe, letettem a földre a szeneslapátot, fölé guggoltam és rákaksiztam. Papírzsepivel kitöröltem és a papírt is és a "barnamacit" is bedobtam a lapáttal a kazánba.
Szépen elégett. :)
Azt hisze ez volt a legfurcsább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!