Ajánlott levélként adok fel egy ruhát! Hogyan kell?
Figyelt kérdés
Becsomagoltam a ruhát, beletettem egy szatyorba is. Még sosem csináltam ilyet, és gondolom majd a postán megmondják, hogyan kell, de azért nem szeretnék sík hülyén odamenni. Szóval ráírjam a címet a szatyorra, ahova küldeni akarom??? és miket kell vinnem, mit kell kitölteni??? A válaszokat előre is köszi.2012. máj. 25. 07:39
1/2 A kérdező kommentje:
a szatyrot is leragasztottam, mert amibe csomagoltam alatta, az elég szakadásveszélyes. tehát a szatyorral együtt akarom küldeni.
2012. máj. 25. 07:40
2/2 anonim válasza:
Szatyorban? Nem..... vegyél barna papírt amibe bele tudod csomagolni,vagy szerezz egy dobozt, vagy nagy alakú borítékot ha abba belefér a ruha. Arra írd a címet,semmiképpen se szatyorban add fel. A postán kérsz egy ajánlott szelvényt, kitöltöd és úgy mész oda az ablakhoz és adod fel. A szelvény nálad marad majd, evvel bizonyítható h feladtad. Hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!