Miért (16 ÉVES) vagyok szinte minden este LEVERT, és sírós hangulatban? DEPIS VAGYOK :d?
16 éves vagyok...szeptembertől apámhoz költöztem,eddig édesanyámmal éltem , és ő nevelt 3 éves korom óta. sajnos mióta ide költöztem nem tudom teljesen h miért de nagyon sokszor levert vagyok, és többször öngyilkos akartam lenni.
Ez nem jelemző a fiúkra, de velem gyakran előfordúl. Apám felesége gyerekpszichológus...mindig mosolygok, azért h ne vegye észre h mi van, viszont volt rá példa, hogy nagyon ki voltam, és nem bírtam mosolyogni, igaz akkor egyből észrevette, hogy valami gond van. Apám november 13, tudta meg h meleg vagyok. Nagyon ki volt, de elfogadta. Sokszor ugy érzem h azért avgyok barát mert van pénzem. ezt anyukám is mondta, é igaza volt, ugyanis sokan kihasználtak. Most akkor én miért is vagok sokszor kiakadva, plane mikor jókedvem van, és aztán csak rossz hangulatom lesz?
"Apám felesége gyerekpszichológus...mindig mosolygok, azért h ne vegye észre h mi van"
Talán itt rontod el. Jó, tudom, kamasz vagy, alap a "mindenki hagyjon békén" hozzáállás, de hidd el, a legnagyobb hiba nem megosztani ezeket a dolgokat valakivel, aki talán segíthetne. Az interneten át nem fogom diagnosztizálni a lelkedet, bár már eleve az, hogy meleg fiatal vagy Magyarországon, bőven elég problémaforrásnak... ettől függetlenül hidd el, élhetsz boldog, teljes életet. A másik legnagyobb hiba lenne, ha ilyen hamar feladnád. Előtted az egész élet, ne tegyél elhamarkodott lépéseket. Talán közhely, de nekem sokat segített, amikor hasonló helyzetben voltam: "Az öngyilkosság egy végleges megoldás egy ideiglenes problémára."
(Annyit hozzátennék még, hogy utólag belátom, a legrosszabb megoldás lett volna. Élni érdemes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!