Ismeritek a Picassa Kft. -ét Horvátországba közvetitenek ki embereket?! Postán küldik ki a szerzödést 19050 ft ot kell fizetni megéri?
Mi is jelentkeztünk a Picassánál, pénteken már nem lehetett elérni őket, azt írták emailban, hogy Londonban vannak, majd hétfőn hívjuk őket. Persze állítólag a második kiutazás most hétvégén volt....most megpróbáljuk felhívni őket, kíváncsi vagyok mit találnak ki újból...
Ha valaki tud új infót róluk, léci írjatok, érdekelne.
Van olyan valaki akit felhívtak és sikerült a munka, vagy mindenkit csak becsaptak?
Sziasztok!
Én felhívtam a horvát nagykövetséget, mielőtt átvettem volna a csomagot. A horvát munkábaállás menete a következő:
1. kimész és megkötöd ott helyben a munkaszerződésedet.
2. a munkáltató elmegy egy közjegyzőhöz és bejegyezteti a te ottani szálláshelyedet, címedet
3. Ezekkel a papírokkal hazajösz és kérelmezed a tartózkodási vízumodat (kb 16-17 ezer Ft)a nagykövetségen + erkölcsi bizonyítvány (2 hét és 3000 Ft)+ születési anyakönyvi kivonat.
Majd ezt elbírálják kb 30 nap alatt.
Én amikor megkérdeztem a Picassat, hogy milyen papírok kellenek, azt mondták, hogy "valószínűleg elég egy eü kiskönyv".
Hogy lehet, hogy egy munkaközvetítő nem tudja, hogy mi kell a munkavégzéshez? És állítólag legálisan... na hagyjuk. Részvétem minden átvertnek.
Sziasztok!
Ma végre sikerült felhívnom őket. 100 emberből 76-ot felvettek és már kint vannak és dolgoznak is. 24-et nem vettek fel. Ebbe a 24 emberbe én is beleestem. Nem értem hogy miért! Van tapasztalatom és tudom a nyelvet+ angol. Holnap felhív a hapsi, mert addig kideríti miért nem vettek fel. Kíváncsi leszek.
Értsétek már meg hogy kamuuuuuuu!!!! Hatalmas kamu.
Nem hiszem el h bedől még valaki ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!