Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismeritek a Picassa Kft. -ét...

Gittuska11 kérdése:

Ismeritek a Picassa Kft. -ét Horvátországba közvetitenek ki embereket?! Postán küldik ki a szerzödést 19050 ft ot kell fizetni megéri?

Figyelt kérdés

2012. máj. 22. 19:38
1 2
 11/18 anonim válasza:

Mi is jelentkeztünk a Picassánál, pénteken már nem lehetett elérni őket, azt írták emailban, hogy Londonban vannak, majd hétfőn hívjuk őket. Persze állítólag a második kiutazás most hétvégén volt....most megpróbáljuk felhívni őket, kíváncsi vagyok mit találnak ki újból...

Ha valaki tud új infót róluk, léci írjatok, érdekelne.

Van olyan valaki akit felhívtak és sikerült a munka, vagy mindenkit csak becsaptak?

2012. jún. 18. 08:34
 12/18 zzit válasza:

Sziasztok!

Én felhívtam a horvát nagykövetséget, mielőtt átvettem volna a csomagot. A horvát munkábaállás menete a következő:

1. kimész és megkötöd ott helyben a munkaszerződésedet.

2. a munkáltató elmegy egy közjegyzőhöz és bejegyezteti a te ottani szálláshelyedet, címedet

3. Ezekkel a papírokkal hazajösz és kérelmezed a tartózkodási vízumodat (kb 16-17 ezer Ft)a nagykövetségen + erkölcsi bizonyítvány (2 hét és 3000 Ft)+ születési anyakönyvi kivonat.

Majd ezt elbírálják kb 30 nap alatt.

Én amikor megkérdeztem a Picassat, hogy milyen papírok kellenek, azt mondták, hogy "valószínűleg elég egy eü kiskönyv".

Hogy lehet, hogy egy munkaközvetítő nem tudja, hogy mi kell a munkavégzéshez? És állítólag legálisan... na hagyjuk. Részvétem minden átvertnek.

2012. jún. 19. 13:06
 13/18 anonim válasza:

Sziasztok!

Ma végre sikerült felhívnom őket. 100 emberből 76-ot felvettek és már kint vannak és dolgoznak is. 24-et nem vettek fel. Ebbe a 24 emberbe én is beleestem. Nem értem hogy miért! Van tapasztalatom és tudom a nyelvet+ angol. Holnap felhív a hapsi, mert addig kideríti miért nem vettek fel. Kíváncsi leszek.

2012. jún. 19. 17:07
 14/18 anonim válasza:
Szerintem ez kamu de érdekes aki ide írt abból szerintem senkit nem vettek fel ráadásul először 5dikei indulásról volt szó senkinek nem szóltak és utána jött a 15dike.A poén meg az hogy mindenkinek azt mondták hogy 100%hogy mindenkit eltudnak helyezni.
2012. jún. 19. 20:33
 15/18 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy még Szlovákiából is vettek fel sokakat. De kíváncsi lennék valaki olyannak a véleményére aki már kint dolgozik....
2012. jún. 20. 07:59
 16/18 anonim válasza:

Értsétek már meg hogy kamuuuuuuu!!!! Hatalmas kamu.

Nem hiszem el h bedől még valaki ennek.

2012. jún. 20. 20:54
 17/18 A kérdező kommentje:
Szerintem is csak egy nagy kamu! Kiküldenek valamit utána meg eltünnek a pénzzel itt Magyarországon ez gyakori! Jó volna végre egy megbizhato közvetitö aki tényleg ki tudn vinni külföldre dolgozni! De mindenhol közvetitöi dijat kérnek ami már kamu szerintem!
2012. jún. 21. 10:26
 18/18 anonim válasza:
Kamu, én is befizettem 3 hónapja kb, azóta semmi, ha van jó közvetítő cég az a Liezbeth, kint dolgozom 2 hónapja semmi gond nincs vele.
2012. aug. 6. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!