Emberek többsége miért szereti a facebookot?
Figyelt kérdés
fhúú én annyira utálom..régebben néha fölmentem de valahogy annyira értelmetlen hülyeségnek tartottam ,hogy töröltem magam.Meg úgy "bírtam" mások idióta posztolásait.Meg mit bírnak olyan sokáig fent lenni fb-n?2012. máj. 22. 16:17
1/6 anonim válasza:
Én facebook függőségben szenvedek.Alig írok a barátaimnak alig rakok ki képet de még is mindig visszatérek.Egy nap kb. 5-6 szor megyek fel.Beteges.Szerintem meg kéne szüntetni az oldalt.
2/6 anonim válasza:
Azért mert a globalizált és felgyorsult, virtuális világba még pont ez hiányzott. Elveszi az emberek idejét, divatdolog lett, pofavizit ezerrel. Függőséget okoz, emellett veszélyes is (nem tudom, hogy említenem kell-e még az esetet, amikor kiírja XY hogy elutazik egy hétre, ez idő alatt szépen kirabolják.) Lenyomozhatóakká válunk, olyan képek jelenhetnek meg, amiket nem akarunk. Hát, hirtelen ilyesmik jutottak eszembe.
3/6 anonim válasza:
Ja, és azt ne is említsem, hogy nem igazán vagyok kíváncsi arra, ki mikor mit csinált a "farmján" vagy hogy épp két perce ment el nagyvécézni, stb...
4/6 A kérdező kommentje:
hát igen..anya is megtiltotta amikor volt fb-m ,hogy bármit kiírjak arról ,hogy nem vagyok otthon mert kirabolhatnak..és amúgy tényleg elveszi mindenkinek a szabadidejét régebben az volt hogy mindenki kint volt a szabadban és játszott meg sportolt meg ilyesmi és ma már a facebookon töltik minden eggyes szabadidejüket ja és egy csomó embernek így romlik a jegye ,hogy állandóan ott ül a gép előtt.És igen a legjobb lenne betiltani!
2012. máj. 22. 16:33
5/6 anonim válasza:
Nem kell betiltani, aki ilyen h.lye annak úgy kell. Nem azt mondom, hogy mindenki barom aki regisztrálva van, mert lehet ésszel használni, de aki napi több órát mások bejegyzéseit olvassa az nem normális. Akinek van egy kis esze az távol marad az ilyesmitől és ugyanúgy sportol, túrázik, akármit csinál mint régen.
6/6 A kérdező kommentje:
hát igen....sok kockának ezt el kéne olvasnia
2012. máj. 23. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!