Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » S. O. S! Facebookon miért nem...

S. O. S! Facebookon miért nem jeleníti ezt meg nekem? (bővebben lent, fontos)

Figyelt kérdés

Ugye be lehet állítani,hogy megnézhessem úgy a profilom,fényképeim stb,ahogy a nyilvánosság VAGY egyes ismerőseim lássák.Na most én beírom az egyik ismerősöm nevét és az üzenőfalamról is csak korlátozott dolgokat mutat(holott úgy van beállítva,h mindent lássanak az ismerőseim) és akkor amikor az információra és képekre kattintok,akkor pedig azt írja,hogy:"Sajnáljuk nincs elérhető tartalom."Holott a fotóim is úgy vannak beállítva,hogy láthassák az ismerőseim.Valakinél megjelennek rendesen ezek a dolgok,ha beírom a nevét,de valakinél meg nem.Miért van ez?Hogyan tudnám végre normálisan beállítani?

Ja,és még egy kérdés.Azt ugye nem látják az ismerőseim,hogy egy fényképet és egy posztot kiknek teszek elérhetővé és kiknek nem?Azt nem írja ki sehol,ugye?Meg ha magamnak csinálok az ismerősökön belül csoportokat azt látják mások?

A normális válaszokat előre is nagyon köszönöm!:)

2012. máj. 22. 16:10
 1/1 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni,hogy láthatják,lássák helyett csak siettem.:P
2012. máj. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!