II. Erzsébet királynő vajon meg fogja dönteni Viktória királynő uralkodói csúcsát és uralkodni fog még 2015. szeptember 10-én?
Szerintem lazan kihuz meg 3 evet az oreglany, eleg strammbak tunik :)
Tavaly vetetett maganak meg iPadet is xD
Jah es orvosilag se tudni betegsegerol.
Idoseknel meg most uj kutatasok szerint nagyon jo elorejelzes a jaras sebessegenek megfigyelese szerint megtippelt elettartam.
Ahogy elneztem rendesen tud setalni Erzsebet.
En birom a kiralyi csaladot szal remelem koztunk lesz meg jopar evig.
"senkit" ezek szerint senki vagyok jó tudni:)
Én nagyon remélem hogy uralkodni fog még akkor. Föleg azért is birom annyira a briteket mert monarchiában élnek! God save the Queen
"Föleg azért is birom annyira a briteket mert monarchiában élnek!"
Ez nem az ő választásuk, legalábbis tudtommal nem kérdezték meg őket népszavazáson, hogy akarják-e a királyságot. Mellesleg alkotmányos monarchiáról van szó, amiben a királyi család inkább csak "dísz", egy tradíció továbbvitele, az igazi hatalom nem az ő kezükben van. Meg eleve nem is lehet ma már olyan a királyság, mint a középkorban volt. "Bözsi" mama előtt sem hajlong a nép lépten-nyomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!