Miért nem válaszolnak a kérdéseimre?
A kérdező kommentje:
[...] Csak sajnos annyi bunkó ember van itt, akármilyen kérdést teszek fel vagy rá se bagóznak, vagy marhaságokat írnak.
# 4/11 Időpont ma 14:45
----------
Konkrétan bunkónak neveztél mindenkit, aki rá se bagózik a kérdésedre, vagy marhaságot ír.
De igen, konkrétan minket, mindenkit bunkóztál le.
Lehet, hogy nem ez volt a szándékod, de ezt tetted, én pedig nem vagyok gondolatolvasó, hogy kitaláljam, mire gondolsz, miközben valami egészen mást írsz.
Engem nem érdekel, milyen jelzőkkel illetsz, meg az se, ha egy egész közösséget lebunkózol. Ezzel tulajdonképpen csak magadat minősíted.
Én csak azt nem értem, miért vagy így felháborodva a sok bunkó miatt, mikor te semmivel nem vagy jobb.
És még valami: tudom, nehéz, de olyat is le lehet ám írni, hogy "bocs, nem úgy gondoltam". Nem szégyen. Már persze akkor, ha tényleg úgy gondolod. Sokkal jobban mutat, mintha még te sértődsz meg azon, hogy bunkó módon viselkedsz.
06:33
Te most konkrétan leírtad azt, amihez én este lusta voltam. Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!