Ti csak azért jártok gyakorikérdésekre hogy szét röhögjétek a beleteket? :D
Figyelt kérdés
Imádom a hosszászólásokat, némelyiken majd szétpukkanok úgy röhögök. Aztán mennyi értelmes kérdező van meg vicces sztorik, jobb mint a barátok közt!#röhöögés
2012. máj. 20. 18:09
1/2 anonim válasza:
jajaxD Én barátomnak szoktam linkelni a napi marhaságokat:D:D
2/2 anonim válasza:
Nem csak ezert, de ettol fuggetlenul a tobbi amit irtal ram is igaz:)))
Netes, irott formaju valosagshow! tv-t ugyse nezek mar 5 eve...;))
Minden jatszik itt..
A legidiotabb , es legprovakalobb kerdesekert mar megerte regisztralnom.
sokszor tanulok is itt, infokat gyujtok, emberi viselkedest tanulmanyozok...szal jo.
A hozzaszolasokon akkorat szoktam rohogni, van amikor meg fel oraval kesobb is szakadok.Neha meg a sajat valaszaimon is.Komolyan, mert elkepzelem h akinek iron , milyen kepet fog ra vagni.
Aztan , ha ket ember akarja meggyozni egymast az igazarol, es 5 oldalon keresztul azt latom, h mar a tematol tok elterve, ket kiskakas egymas valaszat forgatja ki es egyre durvul a helyzet.Jokat szoktam az ilyeneken is szorakozni.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!