Honnan szoktad megtudni, hogy milyen nap van ma?
Figyelt kérdés
Rádio, internet, valakitől megkérdezed stb2009. jún. 27. 21:40
1/12 A kérdező kommentje:
ha amugy teljesen elfelejtetted, hogy milyen nap van
2009. jún. 27. 21:44
2/12 anonim válasza:
Legtobbszor megnezem a naptaram:))
Mivel olyan munkahelyem van, hogy 12-24-el doldozom 4 napig utanna 4 nap szabad, igy orokke ossze vagyok zavarodva a napokkal :))
3/12 anonim válasza:
Olyan hiper-szuper mobiltelóm van, amiben van naptár. így egy pillantás, és már okosabb lettem:)
4/12 anonim válasza:
Azért ezekre még nem vagyok rászorulva.Voplt olyan hogy hirtelen felébredtem regg.és nem tudtam milyen nap van.kell e melóba menni vagy sem...de aztán beugrott hogy szombat és visszazuhantam az ágyba :-))))
5/12 anonim válasza:
Hát általában nem tudom. Amíg volt iskola könnyű volt, amikor anyukám nem volt itthon kellett suliba menni ha itthon volt nem, innen már csak az jött hogy megkérdezem valakitől. Most hogy nincs suli nem tudom. Most anyukám sem dolgozik úgyhogy teljes képzavar. Néha azért tudom követni... De ha valamiért kell mondjuk találkozó miatt vagy ilyesmi akkor meg nézem a telefonom.
6/12 anonim válasza:
Egyszerű. A gépet sokszor használom, ott pedig mindig látom. :D Ha mégsem lennék gépközelben, ott a telefon, de a szobámban van egy halál menő naptár, ahol X-elgetek, így könnyű :D
7/12 anonim válasza:
A gépen vagy a mobilomon. De igazából nekem teljesen mindegy milyen nap van úgyhogy nem sűrűn nézem.
8/12 anonim válasza:
Amikor suli volt akkor könnyen megjegyeztem hogy milyen nap következik, viszont most hogy nyári szünet van, nehezebben megy. Mindenesetre én úgy szoktam kitalálni hogy az előző napra vagy az előttire visszagondolok hogy milyen nap is lehetett akkor és rögtön beugrik milyen nap van ma!
9/12 anonim válasza:
Én szünetben ritkán tudom! Kül. meg megtudom hogy ma milyen nap van utána több mint valószínű több hétig is bennem marad hogy milyen napok vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!