Albérlet a VIII. kerületben, a Vajda Péter utca elején nagyon gázos környék?
Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek megnézni, de addig is érdekel, hogy milyen a környék. Olvastam VIII. kerületi utca neveket, amik nagyon gázosak és jobb,ha elkerüli őket az ember. Ezek az utcák a Vajda Péter utca közelében vannak....tapasztalatokat megköszönöm:)2012. máj. 19. 13:19
1/4 anonim válasza:
Hát én a VIII. kerületben sosem vennék házat.
Szerintem te is jobban teszed ha inkább BÁRHOL máshol keresel egyet :)
Nekem ugyan nincs tapasztalatom, de ismerősöm környékre járt iskolába...nappal még nem vészes ANNYIRA a környék de amikor sötétedik előbújnak a susnyás cigányok, szóval ha pl: onnan járnál el dolgozni meg hasonlók..számíts rá, hogy mire hazaérsz üres lesz a ház.
persze nem elrettentés képpen mondom, szíved joga, hogy hova szeretnél költözni :)
2/4 anonim válasza:
Diószeghy Sámuelt kerüld el messziről...A Vajda Péter egyébként nem olyan vészes, ott van egy Mol kút is, csak oda el is kéne jutni... Oda pedig érdekes utakon vezet az út...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segített a döntésben:)
Inkább elkerülöm a VIII. kerületet.
2012. máj. 20. 17:14
4/4 anonim válasza:
Azért ha bele gondolsz több 10 ezren laknak ott !!! És nem akar mindenki el költözni a Rózsadombra !!! Legfőképpen anyagi okok miatt !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!